Барометр Кабмін призначив Резнікову нового першого заступника

Кабмін призначив Резнікову нового першого заступника

Просмотров: 188
14 Лютого 2023, 16:33

Кабінет міністрів на своєму засіданні у вівторок призначив на посаду першого заступника міністра оборони героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Джерело: повідомлення представника Кабінету міністрів у Верховній Раді Тараса Мельничука

Деталі: Кабмін водночас звільнив Івана Руснака з посади першого заступника міністра оборони України.

Інших кадрових змін уряд у вівторок не проводив.

Що цьому передувало: Раніше Резніков повідомив, що хоче звільнити із посади своїх заступників Івана Руснака та Олега Гайдука та призначити на посаду першого заступника міністра Олександра Павлюка, на посаду заступника з питань цифрового розвитку – волонтера Віталія Дейнегу, на посаду заступника з питань євроінтеграції – експосла Андрія Шевченка.

Нагадаємо: 

  • Видання ZN.ua 21 січня повідомило, що Міноборони закуповує харчі для військовослужбовців дорожчеу два-три рази, ніж у магазинах Києва. Грудневу угоду з “Актив компані” від імені міністерства підписав Богдан Хмельницький, який фігурував у справі про розкрадання 580 тисяч доларів під час закупівлі військової амуніції.
  • На тлі скандалу із закупівлями продуктів харчування для українських військових за завищеними цінами подав у відставку заступник міністра оборони В’ячеслав Шаповалов.
  • Міноборони назвало інформацію про задорогі харчі введенням в оману та маніпуляцієюта обіцяло звернутися до СБУ, а міністр оборони Олексій Резніков відкинув звинувачення до Міноборони. Пізніше в інтерв’ю “Українській правді” Резніков визнав, що був занадто емоційний та обіцяв ретельно перевірити всі факти, виявлені журналістами. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]