Барометр На Первомайщині орудують шахраї

На Первомайщині орудують шахраї

Просмотров: 392
14 Лютого 2023, 15:27

Понад 31 тисячу гривень заплатив мешканець Первомайського району за науку. На мобільний йому зателефонував невідомий, який представився працівником інтернет-магазину.

Про це пише Первомайський районний відділ поліції.

«На мобільний потерпілого зателефонував невідомий, який представився працівником інтернет-магазину та повідомив, що на ім’я потерпілого оформлено замовлення та потрібно повідомити дані, які надійшли в смс-повідомленні. Зробивши все, як радив невідомий співрозмовник, громадянин втратив із банківського рахунку понад 31 тисячу гривень», — йдеться у повідомленні.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.3 ст.190 Кримінального кодексу України «Шахрайство». Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо: бажали врятувати рідних та близьких, а тепер поліція встановлює шахраїв, які ошукали мешканців Первомайщини. Двоє жителів району звернулися до правоохоронців із заявами про те, що їх обібрали аферисти.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]