Барометр Відбулася зустріч представників Вознесенського РТЦК з майбутніми захисниками

Відбулася зустріч представників Вознесенського РТЦК з майбутніми захисниками

Просмотров: 371
9 Лютого 2023, 08:45

Формування стрілецького батальйону ЗСУ на Вознесенщині Миколаївської області в розпалі, розпочато інформаційно-агітаційну кампанію з населенням.

Про це повідомляє Вознесенська районна військова адміністрація.

Так, сьогодні у Вознесенській філії Миколаївського обласного центру зайнятості відбулась дуже змістовна та інформативна зустріч з капітаном Вознесенського РТЦК та СП Олександром Пециком а також старшим лейтенантом Вознесенського РТЦК та СП Андрієм Мухамеджановим, які розповіли про особливості формування стрілецького батальйону в Миколаївській області.

До участі у заході долучилось 23 чоловіка: різного віку, різних професій, з різним набором професійних навичок та якостей, з різними поглядами на життя. Та всіх об’єднує зараз одне – бажання якнайшвидше вигнати окупанта з рідних земель й отримати довгоочікувану ПЕРЕМОГУ!

Представники центру комплектування розповіли, що потреба є у фахівцях різного профілю, починаючи від стрільців, водіїв, санітарів, юристів, і завершуючи професіями військового спрямування. А повне забезпечення амуніцією та гідне грошове забезпечення додають відчуття стабільності й впевненості.

Але найголовніше – це вмотивованість претендентів, відсутність шкідливих звичок та індивідуальний підхід. Кандидати проходять різні етапи відбору: медичний огляд, співбесіду, психологічне тестування, навчання і тому подібне. Саме це і дає можливість застосовувати особистісний підхід, врахувати стан здоров’я, професійний досвід та навички кожного і вже в залежності від цього здійснювати розподіл по навчальних центрах та військових частинах.

Варто відмітити толерантне ставлення фахівців центру комплектування до присутніх на заході а також живий діалог, що відбувся між ними. Шукачі роботи цікавились рівнем забезпечення, процедурою здійснення розподілу у випадках наявності та відсутності бойового досвіду, як розглядаються претенденти, які мають обмеження за станом здоров’я тощо. На всі питання пан Олександр та пан Андрій детально дали відповіді та запросили всіх вмотивованих та патріотично-налаштованих чоловіків завітати до Вознесенського РТЦК та СП для особистою співбесіди.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]