Барометр Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи

Українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи

Просмотров: 155
8 Лютого 2023, 16:24

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомило, що українцям продовжили безкоштовний роумінг у країнах Європи.

Про це повідомила пресслужба Мінреінтеграції.

Українці, які перебувають у Євросоюзі, зможуть і надалі телефонувати рідним за діючими в Україні тарифами. Загалом 27 вітчизняних і європейських операторів мобільного та фіксованого зв’язку на 6 місяців продовжили дію угоди про доступний роумінг.

– Вони й надалі надаватимуть один одному послуги за зниженими цінами.

▪ Для його підключення робити нічого не потрібно: послуга вмикається автоматично й поширюється як на дзвінки в Україну, так і навпаки. Потрібно лише оплачувати свій тарифний пакет (щомісячну абонплату).

▪ Це стало можливим після останньої зустрічі українських урядовців з єврокомісарами.

▪ Крім того, європейська сторона підтвердила готовність схвалити оновлений додаток (правила телекомунікаційних послуг) до Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. У майбутньому це дозволить запровадити вільний роумінг на постійній основі, — сказано у повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]