Барометр В Южноукраїнську Мальтійська служба провела навчання для оперативників ВП ПАЕС

В Южноукраїнську Мальтійська служба провела навчання для оперативників ВП ПАЕС

Просмотров: 282
8 Лютого 2023, 10:54

06.02.23 волонтери-рятувальники Мальтійської служби допомоги Южноукраїнського осередку провели навчання для оперативного персоналу та служби фізичного захисту ВП ПАЕС.

На базі навчально-тренувального центру 2 групи (25 осіб) отримали знання та навички за темою “Надання першої домедичної допомоги з використанням автоматичного зовнішнього дефібрилятора”.

Обговорили алгоритм надання першої домедичної допомоги постраждалому та відпрацювали виконання серцево-легеневої реанімації з використанням AED.

Працівники ВП ПАЕС вмотивовані отримувати корисні знання та навички, оскільки майданчик атомної електростанції забезпечений пристроями AED і у разі нещасного випадку зможуть надати необхідну домедичну допомогу постраждалому.

Навчання здійснюється в рамках проєкту «Збільшення можливостей самодопомоги громад та їхньої опірності у надзвичайних ситуаціях» за підтримки Renovabis та МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА ДОПОМОГИ Івано-Франківська

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]