Барометр Кім розповів, чого чекати цього року від ворога

Кім розповів, чого чекати цього року від ворога

Просмотров: 690
3 Лютого 2023, 17:46

Очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів своє бачення військової ситуації нинішнього року не як голови ОВА, а як звичайної людини, українця.

Свою думку він розповів в інтерв’ю Голованову.

«Якщо говорити зі мною не як із головою ОВА, а просто людиною, то дивіться: путін збирає війська вже тривалий час, тренує їх. Інформація різна – від 200 до 500 тисяч мобілізованих громадян. Він розуміє, що ситуація погана і треба з неї виходити. Але вести переговори він буде лише після того, як вдруге спробує. Тобто ймовірність того, що він спробує, а потім вестиме переговори – дуже велика. Друге – якщо говорити, де це може відбуватися. Я думаю, що це відбуватиметься за одним напрямком – на Донбасі, бо для нього це дуже важливо. Це було основою всіх його претензій і політичного марення та пропаганди, які він там транслював. Але при цьому дуже істотними можуть бути відволікаючі атаки. Може і навпаки все буде, ми чекатимемо, наприклад, на Донбасі, а вони вдарять в інше місце. Але наші розвідники точно мають інформацію про переміщення військової техніки ворога. Зненацька це не буде. Ми з кожним днем ​​стаємо сильнішими. На жаль, ми втрачаємо наших хлопців, а путін витрачає на це своїх зеків та людей із глибинки, які не можуть за себе постояти. На жаль. Загалом у мене така інформація, це як я думаю», – зазначив Кім.

При цьому він вважає, що атака з боку Білорусі є малоймовірною.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]