Барометр Путін наказав захопити Донбас до березня, – українська розвідка

Путін наказав захопити Донбас до березня, – українська розвідка

Просмотров: 218
2 Лютого 2023, 17:33

Президент Росії Володимир Путін наказав повністю захопити території Донецької та Луганської областей до березня,  повідомив представник  Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Черняк.

Путін наказав захопити Донбас до березня, – українська розвідка

Про це він розповів виданню Kyiv Post, цитує його прес-служба ГУР МО України. За словами Черняка, є ознаки підготовки Росії до нової спроби масованого наступу та захоплення сходу країни.

«Ми спостерігаємо, що російсько-окупаційні війська передислокують на схід додаткові штурмові групи, підрозділи, озброєння та військову техніку. За даними військової розвідки України, Путін наказав до березня захопити територію Донецької та Луганської областей», – заявив Черняк.

Крім того, представник розвідки зазначив, що Росія використовує територію Білорусі для підготовки мобілізованих солдатів і не має достатніх сил, щоб розпочати найближчими тижнями масований наступ на територію України за цим напрямком.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]