Барометр Уряд Грузії отруїв Саакашвілі та потроху його вбиває, – Зеленський

Уряд Грузії отруїв Саакашвілі та потроху його вбиває, – Зеленський

Просмотров: 212
1 Лютого 2023, 17:02

Президент України Володимир Зеленський вважає, що влада Грузії має намір вбити колишнього грузинського президента та нинішнього громадянина України Міхеіла Саакашвілі.

Про це Зеленський сказав на прес-конференції з президентом Австрії Александером ван дер Белленом у Києві, пише Інтерфакс-Україна.

Перед цим Зеленському передали фотографії нинішнього стану Міхеіла Саакашвілі.

– Колись він був президентом Грузії. Міхеіл Саакашвілі. Їх (фотографії) передав Давид Арахамія. Я хотів би, щоб ви подивилися, як він виглядає, – заявив Президент України, публічно презентувавши фото. – Я вважаю, що на сьогодні уряд Грузії – що вони роблять: вони його вбивають. Ви знаєте, що вони його отруїли і наразі потроху його, вибачте, вбивають.

У зв’язку з цим Зеленський запитав: “Грузія, її керівництво – вони за кого на сьогодні?”.

– Вони нейтральні чи вони за росію? Тому що росія ставиться до своїх політиків так само, як і на сьогодні керівництво Грузії ставиться до вже не своїх політиків, а громадян України. І тому ще раз: вони нейтральні? Чи вони за росію? Або вони просто проти України? – сказав Президент.

При цьому він зазначив, що Україна з великою повагою ставиться до питання нейтральності тієї чи іншої держави, проте з нерозумінням ставиться до такого ставлення Грузії до Саакашвілі.

– Хотів би, щоб преса бачила, що відбувається: публічні тортури громадянина України. Я не обговорюю питання, за що заарештували колишнього президента Грузії, які наслідки цього для політики та демократії Грузії. Це їхнє внутрішнє питання. Я говорю про арешт громадянина України Міхеіла Саакашвілі, якого публічно катують щодня. І я гадаю, що у них ціль – його вбити, – резюмував Зеленський.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]