Барометр На Миколаївщині ексгумували тіло мирного жителя, який загинув від російського обстрілу

На Миколаївщині ексгумували тіло мирного жителя, який загинув від російського обстрілу

Просмотров: 153
1 Лютого 2023, 16:59

В Миколаївській області у селі Мирне ексгумували тіло 37-річного місцевого жителя, який загинув від ворожого обстрілу села ще навесні минулого року.

Про що повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Сергій Шайхет.

В прокуратурі Миколаївській області встановили, що чоловік загинув внаслідок обстрілу населеного пункту підрозділами збройних сил Росії 16 березня 2022 року.

— Чоловік намагався врятувати свою квартиру, що загорілася через «приліт», проте втратив життя. Ось такий він обіцяний «русский мир», – написав Сергій Шайхет. 

В прокуратурі додали, що тіло чоловіка правоохоронці направили для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину його смерті. Вживаються заходи зі встановлення обставин, свідків та очевидців скоєння злочину.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаним з умисним вбивством (частина 2 статті 438 КК України).

Нагадаємо, що у селі Новопетрівка Миколаївської області правоохоронці ексгумували тіла трьох неповнолітніх дівчат, які загинули внаслідок російської агресії. 

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]