Барометр Миколаєву передали модульні котельні: резервне джерело тепла

Миколаєву передали модульні котельні: резервне джерело тепла

Просмотров: 135
1 Лютого 2023, 16:48

Миколаїв отримав 13 мобільних модульних котелень потужністю 0,5 МВт кожна.

Про це повідомляє ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”.

Комплекс обладнання придбали завдяки міжнародній технічній допомозі Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проектів UNOPS за фінансування уряду Данії.

Обслуговуванням котелень займатиметься ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”.

Перевагою таких модульних котелень є їх мобільність та робота на паливних палетах. Котельні служитимуть додатковим джерелом генерації, що дозволить значно скоротити використання природного газу, а при настанні аварійних ситуацій вони стануть резервним джерелом теплопостачання, що дозволить безперебійно забезпечити опаленням важливі для роботи міста об’єкти та ряд житлових будинків.

В даний час вже визначені локації, де розміщуватимуться модульні котельні. До речі, 3 з них обслуговуватимуть у Снігурівці, яка довгий час була в окупації.

«Після «гостей» росіян там не залишилося нічого, тому зараз обладнання такого типу дозволяє швидко та якісно вирішити питання із забезпеченням тепла.У Миколаєві у нас дещо інша ситуація: модульні котельні – це наш план «Б» та можливість економити природний газ.Погодьтеся, зараз це актуально.Ще раз висловлюємо подяку керівництву області, міста та наших міжнародних партнерів за постійну увагу та участь у долі Миколаєва та його мешканців, особливо цієї непростої для всієї України зими», – зазначив під час зустрічі з представниками UNOPS керівник “Миколаївоблтеплоенерго” Микола Логвінов.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]