Барометр Южноукраїнськ: чергова зрада – депутати відмовились голосувати проти ОПЗЖ (прізвища)

Южноукраїнськ: чергова зрада – депутати відмовились голосувати проти ОПЗЖ (прізвища)

Просмотров: 19102
30 Січня 2023, 13:41

Южноукраїнській міській раді не вистачило голосів для позбавлення мандату депутатки від ОПЗЖ Анжели Савастру.

Ця ганебна подія відбулась на 35-й сесії в минулий четвер, 26 січня.

Нагадаємо, депутатка Анжела Савастру, яка була обрана від вже забороненої партії ОПЗЖ написала заяву про дострокове припинення повноважень.

При розгляді даного питання «за» проголосувало лише 15 депутатів з необхідних 18 для прийняття рішення. Інші 10 депутатів не підтримали проект рішення.

Відповідно до протоколу поіменного голосування публікуємо список депутатів Южноукраїнської міської ради, які відмовились позбавити депутатку від ОПЗЖ мандату.

Депутати обрані від ОПЗЖ, які після війни перефарбувались у фракцію «АЕС і місто».

Снітков Сергій, Валентина Єрьоменко та Микола Пелюх.

Фракція «Пропозиція»:

Антоніна Ананченкова, Денис Кравченко та Людмила Рибакова.

Позиція депутата Ананченкової зрозуміла – вона завжди публічно підтримує ОПЗЖ. Дивує, що серед цих депутатів є Денис Кравченко, який є військовим ЗСУ. Чому Денис так зробив він відповість перед своїми побратимами, волонтерами та виборцями. Жодних виправдань такому вчинку бути не може.

Фракція «Сила людей»:

Ольга Андрєєва та Микола Покрова.

Також здивували депутати Андрєєва та Покрова від фракції «Сила людей», які начебто займали проукраїнську позицію. Але голосування показало, вони відмовились натискати пульт і це є великим розчаруванням.

Депутати від партії «Європейська солідарність»:

В’ячеслав Губа та Олександр Жебет.

Представники партії Петра Порошенко в Южноукраїнську нічим не здивували, оскільки вони систематично підтримують депутатів від ОПЗЖ. І якщо В’ячеслава Губу вигнали з фракції одразу, то Олександру Жебету зробили попередження, після якого він вже двічі потрапив у зашквар – підписав звернення разом з ОПЗЖ та відмовився голосувати за позбавлення мандату депутата від ОПЗЖ.

Дивлячись на дії южноукраїнських депутатів хочеться запитати в них, чи знають вони, що в Україні майже рік йде війна? Що саме кум кривавого карліка путіна Медведчук привів «руський мир» разом з ОПЗЖ в кожну громаду?

Стосовно Анжели Савастру, вона власноруч написала заяву про вихід з депутатів, оскільки вважає, що подальше перебування в міській раді від забороненої партії ОПЗЖ для неї є неприпустимим.

Патріотична позиція громадянина України несумісна з мандатом депутата від забороненої партії ОПЗЖ. Але у колег Анжели Савастру протилежна думка, для яких мандат депутата від ОПЗЖ це цілком нормально та почесно.

Політичного майбутнього у цих місцевих діячів не буде. Їх прізвища будуть навіки закарбовані, як зрадників.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]