Барометр Піца від партнерів: у Первомайську роздавали італійський пиріг, який привезли київські волонтери

Піца від партнерів: у Первомайську роздавали італійський пиріг, який привезли київські волонтери

Просмотров: 418
30 Січня 2023, 09:55

У Терцентрі соціального обслуговування роздавали піцу. Це була благодійна допомога від київських партнерів ГО «Сенсорія», що співпрацюють з німецьким фондом «Дайне Хільфе Україна» на чолі із Мартіном Рітером, БФ Віктора Щербачука та головою Гощанської ОТГ Миколою Панчуком. Благодійна акція проходила за підтримки Первомайської міської ради.

Отримати смачну продукцію зібралося чимало охочих. Серед присутніх — переселенці, багатодітні родини, родини з дітьми з інвалідністю та сім’ї воїнів ЗСУ. Працівники терцентру ледь встигали роздавати. Піци вистачило усім, хто прийшов.

Люди дякували за можливість отримати італійський пиріг та за турботу.

«В цей час, — каже одна з жінок, — для нас така підтримка дуже важлива. Це не тому, що ми голодні чи не бачили ніколи піци. Це, в першу чергу, наше спілкування та відчуття турботи. За це ми щиро дякуємо усім, хто причетний до цієї благородної справи».

Сергій Грушанський, директор Терцентру: «Ми теж долучаємося до слів подяки нашим партнерам. Розуміємо, наскільки важливою є підтримка для усіх тих, хто має таку потребу. Ми і надалі будемо знаходити можливості для допомоги нашим людям. У цей важкий для країни час ми маємо бути всі разом».

Джерело

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]