Барометр Бажали врятувати рідних: У Первомайському районі шахраї обібрали громадян

Бажали врятувати рідних: У Первомайському районі шахраї обібрали громадян

Просмотров: 634
24 Січня 2023, 20:31

Двоє жителів району звернулися до правоохоронців із заявами про те, що їх обібрали аферисти.

Про це повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

Загальна сума видуреного — більше 50 тисяч гривень

«Шляхом обману зловмисники привласнили понад 22 тисячі гривень 59-річної жінки та 30 тисяч гривень 48-річного мешканця міста», — йдеться в повідоленні.

Зі слів потерпілої: під час телефонної розмови їй здалося, що донька, плачучи, розповідає про скоєне правопорушення. Щоб вирішити питання про непритягнення доньки до відповідальності, необхідно перевести певну суму коштів на картковий рахунок. Жінка без вагань перерахувала кошти, і лише після цього зателефонувала доньці. Тільки почувши, шо з дочкою все добре і нічого подібного з нею не трапилось, жінка зрозуміла, що її ошукали шахраї.

За схожих обставин своїх заощаджень позбувся і 48-річний чоловік. За його словами, в одному з месенджерів йому надійшло повідомлення від знайомої із проханням дати гроші в борг. Чоловіка не збентежило повідомлення, оскільки він неодноразово допомагав знайомій і вона повертала борги. Лише згодом заявник дізнався, що став жертвою шахрайської схеми.

За вказаними фактами поліцейські Первомайського райвідділу відкрили кримінальні провадження та вкотре просять громадян бути обачними та перевіряти інформацію.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]