Барометр У Вознесенській громаді триває робота з кронування дерев

У Вознесенській громаді триває робота з кронування дерев

Просмотров: 283
24 Січня 2023, 16:50

Вчасне кронування та обрізка дерев, не тільки «омолоджує» їх, а і зможе вберегти населення від небажаних матеріальних втрат та травмування у наслідок падіння гілля та самих аварійних дерев.

Наразі активно триває зимова кампанія підрізки дерев та насаджень в охоронній зоні повітряних ліній електропередач. Фахівці Вознесенської філії АТ «Миколаївобленерго» проводять кронування дерев на вулицях громади з метою забезпечення надійного, безаварійного постачання електроенергії мешканцям громади. Зрізане гілля складається для його подальшого подрібнення та вивезення.

На цьому етапі долучаються працівники КП «Тепло-Сервіс». Підприємство має два мобільні подрібнювачі деревини та тепер деревина після кронування переробляється для подальшого використання. Підприємство таким чином частково забезпечує себе сировиною для опалення комунальних підприємств громади, використовуючи подрібнену деревину у твердопаливних котельнях.

Завдяки організації такої роботи на міський полігон значно менше вивозиться органічних відходів.

Разом зробимо нашу громаду чистою та охайною!

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]