Барометр СБУ повідомила підозру телеведучій Панченко – підтримала окупацію Маріуполя

СБУ повідомила підозру телеведучій Панченко – підтримала окупацію Маріуполя

Просмотров: 234
24 Січня 2023, 15:13

Служба безпеки України повідомила про підозру колишній ведучій телеканалів Медведчука, яка підтримала окупацію Маріуполя.

Як повідомляє пресслужба відомства, правоохоронці зібрали вичерпну доказову базу на Діану Панченко, яка публічно виправдовує російську збройну агресію проти України.

«Раніше вона працювала на підсанкційних телеканалах підозрюваного у державній зраді Віктора Медведчука, де поширювала антиукраїнські наративи Москви. Після початку повномасштабного вторгнення колишня телеведуча підтримала російських загарбників та згодом виїхала до тимчасово окупованого Донецька. Там вона продовжила поширювати ворожу пропаганду у вигляді маніпулятивних сюжетів на користь країни-агресора. Крім цього, фігурантка створила так званий «документальний фільм», в якому виправдовує воєнні злочини російських окупантів проти мирних жителів Маріуполя», – йдеться у повідомленні.

За даними СБУ, для поширення «деструктивного контенту» вона активно використовує соцмережі, у тому числі заборонені в Україні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]