Барометр Заступник генпрокурора їздив у відпустку попри пряму заборону Зеленського

Заступник генпрокурора їздив у відпустку попри пряму заборону Зеленського

Просмотров: 507
23 Січня 2023, 16:16

Заступник генерального прокурора України Олексій Симоненко був у 10-денній відпустці у м. Марбелья (Іспанія) попри пряму заборону президента Володимира Зеленського, висловлену під час звернення до парламенту в грудні 2022 року.

Про відпустку Симоненка повідомив журналіст Української правди Михайло Ткач

– Фото опублікувала дружина Симоненка в інстаграм. За інформацією джерел у правоохоронних органах Симоненко перебував у відпустці за кордоном 10 днів. Виїзд з України 30.12.2022 через пункт пропуску Краківець на автомобілі мерседес р.н. ВС 0001 ХН, разом з Віктор Деркач (за кермом). Повернення в Україну 08.01.2023 через пункт пропуску Краківець разом з Роман Серетко (за кермом) на тому ж авто… Авто зареєстроване на компанію ТОВ “ХОЛДИНГ “ГРАНД ГОТЕЛЬ”. Компанія належить дружині дуже відомого львівського підприємця і депутата Григорія Козловського. Правоохоронці рівня Симоненка не можуть не знати чим саме займається людина, яка має стосунок до ТОВ “Винниківська тютюнова фабрика”, почесний президента ФК “Рух” та власник улюбленого з початку повномасштабного вторгнення росії серед нашої еліти готеля у Львівській області “Emily Resort”, який гостинно, а іноді навіть безкоштовно, приймає топ-посадовців на ночівлю, тиждень, місяць, – додав Ткач.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]