Барометр Поліцейські розшукали 14-річну втікачку з Арбузинки, яка втекла до іншої області

Поліцейські розшукали 14-річну втікачку з Арбузинки, яка втекла до іншої області

Просмотров: 1165
21 Січня 2023, 11:24

Менше доби знадобилося правоохоронцям, щоб встановити місцезнаходження неповнолітньої втікачі з Арбузинки. В даний час з дівчиною все гаразд, протиправні дії щодо неї не вчинені.

Поліцейські розшукали 14-річну втікачку з Арбузинки, яка втекла до іншої області

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

19 січня близько полудня до відділення поліції №1 Первомайського районного відділу звернулася мешканка смт Арбузинки із повідомленням про зникнення її неповнолітньої доньки.

На пошуки неповнолітньої було задіяно особовий склад відділення поліції №1, ювенальні інспектори райвідділу, оперативники управління карного розшуку та поліцейський офіцер Олександрівської громади Вознесенського району.

«Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб встановити місцезнаходження дівчини. Завдяки злагодженим спільним діям миколаївських та чернівецьких оперативників неповнолітню поліцію знайшли в обласному центрі південно-західної України. Як з’ясувалося, юна мандрівниця вирушила в іншу область разом із знайомими за компанію.

Неповнолітню повернули додому. З нею та її матір’ю співробітники поліції провели профілактичну роботу. Дівчині розповіли про небезпеку, яка могла статися з нею під час подорожі, та негативні наслідки такої поведінки. Мати поліцейські закликали будувати з дочкою довірчі стосунки, щоби подібна ситуація не повторилася», – сказано в повідомленні.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]