Барометр Безвісти зниклими після ракетного удару по будинку у Дніпрі залишаються 17 людей, 12 тіл та фрагментів ще не опізнали, – ОВА

Безвісти зниклими після ракетного удару по будинку у Дніпрі залишаються 17 людей, 12 тіл та фрагментів ще не опізнали, – ОВА

Просмотров: 174
18 Січня 2023, 17:04

У Дніпрі на сьогодні залишаються невпізнаними 12 тіл та фрагментів тіл, виявлених на руїнах багатоквартирного житлового будинку, зруйнованого російською ракетою 14 січня.

Про це повідомила радниця голови Дніпропетровської ОВА Наталія Бабаченко в ефірі телемарафону 18 січня.

– Рятувальна операція завершилася вчора. На поточний момент російська ракета забрала 45 життів. 12 тіл і фрагментів тіл ще не ідентифіковані. За цю добу впізнали лише трьох людей. 17 людей залишаються зниклими безвісти – зрозуміло, вони можуть бути серед тих, кого ще не впізнали, – зазначила Бабаченко.

Також, за її словами, до 80-ми зросла кількість поранених – напередодні ввечері по медичну допомогу звернулася 80-річна жінка.

25 людей залишаються у лікарнях, із них троє дітей, повідомила радниця голови Дніпропетровської ОВА.

Як відомо, внаслідок удару по Дніпру загинуло 45 людей, серед них 6 дітей.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]