Барометр Діти та цілі сім’ї: кого вбила російська ракета у Дніпрі (фото)

Діти та цілі сім’ї: кого вбила російська ракета у Дніпрі (фото)

Просмотров: 378
17 Січня 2023, 18:24

ТСН.ua  зібрав перші відомості про жертв ракетного удару та імена загиблих, які зараз відомі.

Вранці 17 січня з-під завалів дістали тіло ще однієї загиблої дитини.

Також російська ракета вбила сім’ю – 39-річну Оксану та двох її дочок – Лейлу (13 років) та Михайлину (3 роки).

Як повідомляють у соцмережах знайомі сім’ї, Оксану та її дітей знайшли під завалами, вони загинули.

Під завалами зруйнованого будинку виявили тіла подружжя. Чоловік намагався закрити собою вагітну дружину, сховавши її в обіймах.

Внаслідок російського ракетного удару загинула 15-річна Марія Лебідь. Дівчинка була вдома сама, коли пролунав вибух. Про трагедію повідомили у соцмережах сестра загиблої та знайомі сім’ї. “Моєї 15-річної, суперрозумної, суперталановитої, неймовірно веселої сестри більше немає. Ракета потрапила до будинку”, – написала сестра загиблої.

Марія навчалася у дев’ятому класі, займалася бальними танцями, музикою, захоплювалася вивченням англійської мови та домашнім квітництвом.

Серед загиблих – тренер із боксу Михайло Кореновський, повідомляє Федерація боксу України. Кореновський був заслуженим тренером України з боксу та старшим тренером збірної Дніпропетровської області.

Під час ракетної атаки загинули дві жінки – Ірина Саламатенко та Ольга Усова. Вони були стоматологами та волонтерами — надавали безкоштовну стоматологічну допомогу військовим, зокрема їздили на Донбас лікувати українських бійців.

Ольга зі своїм чоловіком виховували 8-річного сина, а її подруга Ірина — 6-річна донька та 14-річний син,  пише  dp.informator.ua.

З початком повномасштабного вторгнення РФ обидві жінки виїхали з Дніпра з дітьми, але згодом вирішили повернутись.

14 січня Ольга та Ірина йшли на тренування. Неподалік будинку, куди потрапила ракета, знаходився спортзал. Вони хотіли взяти із собою дітей, але не стали цього робити, бо лунала повітряна тривога. Ракета вибухнула за спинами Ольги та Ірини. Уламок потрапив Ользі у серце, а Ірина пізніше померла у лікарні.

Загинули подружжя Ірина та Максим, які разом із двома дітьми півроку тому втекли з Нікополя, рятуючись від російських обстрілів.

У момент вибуху 9-річний Тимур та 14-річна Кароліна чекали на батьків біля будинку на вулиці. Нині діти перебувають у лікарні.

Протестантський пастор із Дніпра Сергій Павловський  повідомив  у Facebook про загибель під завалами 73-річної жінки, прихожанки його церкви.

“У цьому будинку жила сім’я: чоловік, Роман, вагітна дружина Олена, 2 дітей та мама, члени нашої церкви. Усі крім мами (73 роки) були у церкві на службі, а мама тепер на небесах”, – пише він.

Мешканка Дніпра Анастасія Швець повідомила, що її батьків знайшли мертвими під завалами.

“Сигнал тривоги був і були ще вранці попередження про можливу ворожу атаку. Ми прийшли додому, бачили, що була тривога, але тікати нам не було куди… Ми не передчували біди. Батьки на кухні робили свічки для ЗСУ, а я була в кімнаті “, – Згадала вона останні моменти перед атакою.

14 січня в одній із квартир багатоповерхівки знаходилася сім’я Фігурних – семеро людей. У день трагедії родичі зібралися через рік розлуки через повномасштабну війну. Діти приїхали до батьків із Одеси на вихідні. Доля п’яти осіб, зокрема 15-річної дівчинки, досі невідома. Їх майже дві доби шукають рятувальники. Батьків зниклої дівчини рятувальникам вдалося виявити під завалами. Мати була госпіталізована до лікарні, вона перебуває у реанімації. Її чоловік загинув.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]