Барометр В ДСНС подякували кінологам та «носикам», які допомагали шукати людей під завалами будинку в Дніпрі

В ДСНС подякували кінологам та «носикам», які допомагали шукати людей під завалами будинку в Дніпрі

Просмотров: 194
17 Січня 2023, 17:54

ДСНС опублікувало пост вдячності «носикам», які допомогли виявити постраждалих внаслідок ракетного удару по багатоквартирному будинку у Дніпрі.

Публікацію відомсто розмістило в соцмережах.

«За дні цілодобових робіт на місці завалів у Дніпрі ми повсякчас дякували нашим мужнім рятувальникам, які розбирали завали і шукали людей. Проте сьогодні цей маленький пост ми б хотіли присвятити нашим «розумним носикам» – службовим собакам ДСНС. Одразу після трагедії кінологи Міжрегіонального центру швидкого реагування разом із своїми вірними напарниками прибули до Дніпра та розпочали роботи з пошуку пострадалих», – йде мова у повідомленні.

У відомстві додали, шо у першу ніч пошуково-рятувальних робіт чотирилапі помічники обстежили близько 500 кв.м. завалів, допомогли виявити постраждалих.

«Давиденко Ірина з курцхаром Джоном, Найда Ігор з німецькою вівчаркою Леді, Жарий Олександр та Гармаш Сергій з бельгійськими вівчарками Мілкою та Чаком – саме ця команда працювала на місці події. Повірте, наші собаки втомлюються не менше, ніж рятувальники, але знають, що від їхнього виняткового нюху залежить життя людей. І часом лише вони можуть допомогти знайти постраждалих. Тож дякуємо нашим помічникам за віддану службу!» – подякували в ДСНС.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]