Барометр У Снігурівці збудували новий міст через річку Інгулець (фото)

У Снігурівці збудували новий міст через річку Інгулець (фото)

Просмотров: 367
17 Січня 2023, 17:29

У Снігурівській громаді ввели в експлуатацію тимчасовий міст через річку Інгулець, збудований особовим складом 36-го відновлювального полку Державної спеціальної служби транспорту.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА.

Спорудження мосту є результатом плідної співпраці керівництва Миколаївської обласної військової адміністрації, Баштанської районної військової адміністрації та Державної спеціальної служби транспорту.

У вівторок, 17 січня, на відкритті мостового переходу були присутні начальник Миколаївської ОВ Віталій Кім, голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту генерал-майор Богдан Бондар, начальник Баштанської РВА Владислав Дмитрієв та начальник Снігурівської ГВА Іван Кухта.
За словами Віталія Кіма, зведена переправа забезпечить безперебійне транспортне сполучення для населення оточуючих громад.

«Щиро дякую 36-му полку за їх швидку роботу та відновлення мосту в нашому регіоні. Я вражений і сподіваюся, що ви й надалі залишитеся на Миколаївщині для відновлення. Ми маємо над чим працювати. Дякую вам! – сказав голова області.

Начальник Снігурівської міської військової адміністрації Іван Кухта додав, що зведення мосту команда розпочала 20 грудня, а вже сьогодні є можливість пустити по ньому перший транспорт.

Зі свого боку генерал-майор Богдан Бондар подякував місцевій владі за допомогу та сприяння у роботі.

«Це, мабуть, один із перших об’єктів, зроблених на Миколаївщині. Насамперед хочу подякувати місцевій владі за ту роботу, яку було проведено. Також дякую команді за те, що після роботи на Харківському напрямку змогли швидко переміститися на південь. Бажаю вам успіхів у відновленні території нашої держави», – сказав голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту.

Також особовий склад 36-го колійного полку отримав цінні подарунки та нагороди, зокрема, нагрудні знаки «Знак пошани» Міністерства оборони України.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]