Барометр До уваги власників житла міста Южноукраїнська, які безоплатно розмістили ВПО

До уваги власників житла міста Южноукраїнська, які безоплатно розмістили ВПО

Просмотров: 429
17 Січня 2023, 14:02

За грудень 2022 року управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради отримало від власників житлових приміщень 47 повідомлень про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб розміщених у житлових приміщеннях, які прихистили в себе 115 внутрішньо переміщених осіб.

Повідомлення про безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб або зміну переліку осіб, розміщених у житловому приміщенні, з пакетом необхідних документів надається до управління житло-комунального господарства Южноукраїнської міської ради один раз для фіксації дати розміщення ВПО.

За грудень 2022 року з 1 по 5 січня 2023 року до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради надано 449 заяв від власників, які прихистили в себе 1072 внутрішньо переміщених осіб про отримання компенсаційних витрат.

Нагадуємо, що для отримання компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістились в період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг, необхідно щомісячно з 1 по 5 число подавати заяву до управління житлово-комунального господарства Южноукраїнської міської ради, за адресою: м. Южноукраїнськ, вул. Дружби Народів, 23, каб. 93АБ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]