Барометр Народному депутату від «ЄС» оголосили підозру в недекларуванні маєтку в Іспанії

Народному депутату від «ЄС» оголосили підозру в недекларуванні маєтку в Іспанії

Просмотров: 191
16 Січня 2023, 16:22

Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура оголосили підозру в недекларуванні народному депутату IX скликання.

Про це пише LB.ua, зазначаючи, що імʼя нарлепа в НАБУ не розкрили, але наведені дані дають можливість зрозуміти, що йдеться про Артура Герасимова.

За даними слідства, він не вносив до декларацій двоповерхове житло дуплексного типу та паркомісце в провінції Аліканте (Іспанія) вартістю 190 тисяч євро (станом на 2013 рік). Крім того, він не декларував також $1600 на рахунках в українських банках, повідомили в пресслужбі НАБУ.

«Розслідування цих фактів розпочали за публікаціями журналістів програми «Схеми», – зазначили в Бюро.

У квітні 2021 року журналісти «Схем» писали, що маєток в Іспанії має народний депутат Артур Герасимов («ЄС»). У деклараціях цю нерухомість він не вказував. За даними журналістів, він придбав його у 2013 році. Площа нерухомсті – 120 кв. метрів.

Раніше НАБУ оголосило у розшук депутата від «Слуги народу» Маргариту Шол, яка не вказала у декларації за 2020 рік відомості про оренду квартири на Печерську у Києві, вартість якої – близько 5 мільйонів гривень.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]