Барометр Розслідувачі встановили імена росіян, причетних до ракетного удару по Дніпру

Розслідувачі встановили імена росіян, причетних до ракетного удару по Дніпру

Просмотров: 295
15 Січня 2023, 19:09

OSINT-спільнота Molfar провела власне розслідування подій ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі, у суботу 14 січня, з метою встановлення осіб, відповідальних за реалізацію теракту на рівні виконавців.

Розслідувачі встановили імена росіян, причетних до ракетного удару по Дніпру

Про це повідомляє  Molfar .

“Ми знайшли всіх причетних до ракетних обстрілів осіб, у тому числі тих, що заправляли літаки і ракети перед пуском. Додатково були ідентифіковані особи, які прямо пов’язані з цим авіаційним полком, але не належать до його складу”, – йдеться в матеріалі .

За інформацією Геннадія Корбана, голови територіальної оборони міста Дніпро, яку він опублікував у власному каналі новин – обстріл житлової багатоповерхівки в місті Дніпро здійснив 52-й гвардійський важкий бомбардувальний авіаційний полк, що базується в місті Шайківка.

Наголошено, що це той самий авіаційний полк, який здійснив терористичний обстріл ТЦ “Амстор” у Кременчуці у червні минулого року.

OSINT-спільнота Molfar ідентифікувала всіх осіб, причетних до терористичного обстрілу житлової будівлі у місті Дніпро: це командири екіпажів, льотчики, технічні співробітники, штабні працівники та просто афілійовані особи, які відвідують урочисті святкування подій полку та присутні на спільних фото як імовірно цього гвардійського полку.

Переглянути фото у великому розмірі можна за  посиланням .

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]