Барометр Україні загрожує масована ракетна атака РФ, оголошено тривогу (мапа)

Україні загрожує масована ракетна атака РФ, оголошено тривогу (мапа)

Просмотров: 839
14 Січня 2023, 13:06

Начальник штабу – заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк попередив українців про небезпеку. 

Він закликав громадян не ігнорувати тривогу, оскільки очікується масований ракетний удар окупантів. У ЗСУ не виключають можливість зміни початкового курсу ворожих ракет.

В ОК “Південь” повідомили, що ворог вивів на бойове чергування в Чорному морі ще один надводний і один підводний ракетоносій. Згідно з останніми підрахунками, наразі загальний залп “Калібрів” складає 20 ракет.

Станом на 12:50 оголошено тривогу у Сумській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській областях.

Загроза нового ракетного удар

13 січня начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що російські військові готуються до нового масованого удару по містах України. 

Вранці 14 січня у Києві було оголошено повітряну тривогу після того, як столицю струсонула серія вибухів. Їх чули як жителі правого берега, так і лівого. Пізніше стало відомо, що Росія атакувала ракетами Київ. Їх держава-терорист запускала з північного напрямку по балістичній траєкторії. У КМВА уточнили, що Росія влучила в один з інфраструктурних об’єктів столиці.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]