Барометр Кремль почав готувати вибори “президента путіна”

Кремль почав готувати вибори “президента путіна”

Просмотров: 284
13 Січня 2023, 11:22

Внутрішньополітичний блок Кремля почав підготовку до виборів президента росії 2024 року, виходячи з того, що в них братиме участь володимир путін.

Джерело: російське видання “Коммерсантъ” з посиланням на джерела

Деталі: За словами джерел “Ъ”, представники внутрішньополітичного блоку Адміністрації президента опрацьовують різні сценарії виборів і виходять з того, що кампанія пройде за планом, у 2024 році, а пан путін візьме в ній участь.

За словами співрозмовників видання, зокрема, саме в таких рамках нещодавно проходило обговорення цих виборів з експертами.

Останні перед президентською кампанією регіональні вибори в росії заплановані на вересень 2023 року і, як звертає увагу співрозмовник “Ъ”, торкнуться досить великої кількості територій.

Це означає, що на них можна протестувати як технологічні, так і змістовні ідеї, які можна буде застосувати і в 2024 році, пише російське видання.

Довідка: Найближчі президентські вибори в рф за планом мають відбутися 17 березня 2024 року, а виборча кампанія стартує після їхнього офіційного призначення Радою федерації в грудні 2023 року, тобто менш ніж за рік. Попередні президентські вибори-2018 було призначено 17 грудня 2017 року, а Володимир путін анонсував свою участь у них 6 грудня.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]