Барометр У ОК «Південь» попереджають, що росіяни готуються до нового масованого ракетного удару

У ОК «Південь» попереджають, що росіяни готуються до нового масованого ракетного удару

Просмотров: 232
13 Січня 2023, 10:10

Є ознаки того, що агресорка Росія готується до нового обстрілу України. Зокрема підтягує необхідні резерви. Атака ворога може бути змішаною – ракетами та дронами, або відбуватися хвилями.

Про це під час телемарафону повідомила речниця прес-центру Сил оборони та охорони “Південь” Наталія Гуменюк.

За її словами, окупаційна армія не може порадувати найвище керівництво успіхами на фронті, а тому намагатиметься атакувати тилові райони України.

“Ми бачимо і спостерігаємо ознаки такої підготовки. Тому маємо попередити, що, ймовірно, зараз відбувається період, коли вони насолодили сили і підтягнули резерви, які їм були потрібні після минулої масованої атаки. Ми побачили, що ворог практикує такі навали і має від нього. цього є певний результат, який вони кладуть в основу тактики своїх дій”, – розповіла Гуменюк.

Водночас вона зазначає, що “прогнозувати взагалі під час війни – справа невдячна”, але “населення має бути готовим”.

“Зокрема, не тільки до самої атаки, а й до того моменту, який буде потрібно для ліквідації наслідків. Ми усвідомлюємо, що ворог намагається атакувати саме інфраструктуру…”, – каже Наталія Гуменюк.

Нагадаємо, 12 січня, о 10:14 та 13:00 ворог завдав ударів по Очаківській громаді — внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок, одна людина отримала легкі поранення.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]