Барометр В Очакові бригада під час відновлювальних робіт потрапила під ворожий обстріл

В Очакові бригада під час відновлювальних робіт потрапила під ворожий обстріл

Просмотров: 157
12 Січня 2023, 19:10

В Очакові волонтери разом із комунальниками ремонтують пошкоджені російськими обстрілами будівлі. 12 січня під час відновлення одного із будинків чоловіки потрапили під обстріл.

Про це Суспільному  розповів волонтер батальйону “Добробат” Владислав Бараш.

“Сьогодні (12 січня – ред.) ремонтуємо приватний будинок, тут живе літня пара. Немає вікон, пошкоджений дах, двері. Прибираємо скло, забиваємо вікна. Чим можемо. Розбираємо завали”, – розповідає Владислав.

Під час виконання робіт волонтери “Добробата” потрапили під обстріл.

“Обстріл тривав десь хвилин 30. Снаряд потрапив у воду, тут лиман від нас 50 метрів десь. Спустилися в укриття у підвалі, сиділи там. Нам пощастило, хоч поряд були влучення, але нікого не зачепило”, – каже Владислав. .

Начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що на допомогу Очакову передали 1125 квадратних метрів металопрофілю та 1125 квадратних метрів гідробар’єру.

11 січня в Очакові зашили вікна міської лікарні, використали 100 аркушів ОСБ-плит площею 312 квадратних метрів.

“Проводили ремонт вікон, дверей. Матеріали, інструменти — частково надав Червоний Хрест, частково держава. Нас із “Добробату” було вісім людей, з Червоного Хреста, якщо не помиляюся, шестеро людей, і комунальників трохи більше, теж були добровольці”, – розповідає Владислав.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]