Барометр росія може повторити масовану атаку на Україну змішаного типу – Сили оборони

росія може повторити масовану атаку на Україну змішаного типу – Сили оборони

Просмотров: 78
12 Січня 2023, 11:32

росія, ймовірно, готується найближчим часом повторити масовану змішану атаку на Україну ракетами та дронами іранського виробництва.

Джерело: керівник об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталя Гуменюк в ефірі ТРК “Київ” 12 січня

Пряма мова: “Імовірно, така атака готується, тому що періодичність підготовки військ окупантів саме така: десь 10-12-14 днів вони потребують, щоб переспорядитися після масованої атаки, яку вони виконують по території України. 

Оскільки вони наразі з цією практикою, так скажемо, потоваришували, і їм вона до вподоби – цілком імовірно, що вони готують саме повторення однієї з таких атак. І, можливо, вона буде мішаного типу, коли використовуються і ракети повітряного базування, і ракети морського базування, і дрони-камікадзе”.

Деталі: Гуменюк пояснила, що у ворога запас ракет уже переходить межу недоторканного запасу, тому вони можуть застосовувати “мішані практики”.

Крім того, вона вважає, що росіянам не дає спокою якість роботи української протиповітряної оборони, тому вони намагаються використовувати “хвилеподібну тактику”, щоб виявляти позиції ППО і їх атакувати також.

Гуменюк відзначила і підвищення активності розвідувальних літальних апаратів РФ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]