Барометр В Южноукраїнську відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті

В Южноукраїнську відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті

Просмотров: 283
11 Січня 2023, 13:38

10 січня у залі засідань Южноукраїнського виконкому відбулося засідання адміністративної комісії.

– Наше місто має бути чистим! І в цьому має бути зацікавлена вся громада!, – зазначила заступник міського голови Марія Дроздова.

Цього дня разом з членами комісії вони розглянули протоколи інспекції з благоустрою Южноукраїнської МТГ щодо порушення правил благоустрою населених пунктів, а саме: відсутність урни для сміття біля одного з магазинів та несанкціоноване створення смітників на прилеглій території садового товариства.

З правопорушниками поки проведено роз’яснювальну бесіду, але кожен громадянин міста і громади має розуміти, що чистота вулиць, узбіч, клумб, тощо залежить від кожного.

На разі, інспекція з благоустрою веде постійні перевірки і за виявлені правопорушення передбачені штрафи від 50 до 100 неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Тому Адміністративна комісія закликає кожного жителя громади дбати про чистоту, а представників установ, організацій усіх форм власності попіклуватись про належний стан своїх будівель та наявність урн для сміття біля них.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]