Барометр Сили спецоперацій підтвердили знищення бази ЗС рф у Мелітополі

Сили спецоперацій підтвердили знищення бази ЗС рф у Мелітополі

Просмотров: 212
11 Січня 2023, 08:15

В окупованому Мелітополі було знищено військову базу ЗС рф.

Про це повідомляє пресслужба Центру національного опору, який функціонує при Силах спеціальних операцій Збройних сил України.

За інформацією Центру нацопору, масштабна “бавовна” ставлася на території заводу “Гідромаш”, на якому загарбники зберігали боєприпаси.

– Підпілля й надалі допомагає продовжити сезон “бавовни” на військових об’єктах окупантів. Цього разу здетонував склад боєприпасів на території захопленого росіянами заводу “Гідромаш” у тимчасово окупованому Мелітополі, — поінформували в Центрі нацопору та додали, що вибухи продовжилися.

Зазначимо, що раніше про “бавовну” на території заводу “Гідромаш” повідомляв мер окупованого Мелітополя Іван Федоров. За його словами, інцидент стався в ніч із 7 на 8 січня.

– Окупанти курили настільки потужно, що гуркіт тривав кілька годин. Вибухова хвиля вибила вікна сусідніх будинків, а дим над заводом клубився навіть вранці, — інформував Федоров 8 січня і додавав, що після інциденту окупанти підняли в повітря авіацію.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]