Барометр На Буковині двох пенсіонерів-педофілів засуджено до 15 і 12 років в’язниці

На Буковині двох пенсіонерів-педофілів засуджено до 15 і 12 років в’язниці

Просмотров: 337
11 Січня 2023, 07:36

Двоє мешканців Чернівців, які посягали на статеву свободу та недоторканність дітей, засуджено до 15 та 12 років позбавлення волі.

Про це 10 січня  повідомляє  Офіс Генпрокурора.

Зазначається, що 77-річний чернівчанин упродовж 15 років вступав у статеві стосунки з дітьми, виробляв порнографічну продукцію, у тому числі за їхньою участю. Він створив у своєму будинку місце розпусти та пропонував своїм знайомим сексуальні послуги жінок та дівчат.

У ході попереднього розслідування виявлено 54 Гб файлів із зображеннями та відео порнографічного змісту, у тому числі з ознаками дитячої порнографії.

“Чоловік запрошував до себе додому малолітніх та неповнолітніх дівчаток, як правило, дочок жінок, які надавали йому сексуальні послуги. Він фотографував дітей оголеними, а також за певну грошову винагороду вступав з ними у статеві стосунки, фіксуючи це на відео. Дівчатка його добре знали”. , неодноразово бували у нього вдома разом зі своїми матерями. Крім того, одна з потерпілих була його хрещеницею”, – йдеться у повідомленні.

Окрім того, засуджений почав залучати дітей до надання інтимних послуг за винагороду іншим чоловікам. Інтимні зустрічі проходили в квартирі.

Серед постійних відвідувачів був 68-річний завідувач відділення одного з чернівецьких коледжів.

Фактично потерпілими від протиправних дій засуджених було троє дівчат, проте лише дві подали слідчому заяви про визнання їх потерпілими.

Суд присяжних Шевченківського районного суду м. Чернівці визнав 77-річного чоловіка винним у скоєнні 58 епізодів кримінальних правопорушень. Його 68-річного спільника визнали винним у 29 епізодах.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]