Барометр Готуються до “перемир’я”: рашисти нанесли удари по чотирьох областях України

Готуються до “перемир’я”: рашисти нанесли удари по чотирьох областях України

Просмотров: 469
6 Січня 2023, 10:39

Чергова важка ніч на Нікопольщині, Дніпропетровської області. Окупанти двічі нанесли удари з важкої артилерії, повідомили в ОВА.

З десяток ворожих снарядів прилетіли у дві громади — Марганецьку та Червоногригорівську. Люди неушкоджені. Побито кілька приватних будинків, газопровід та лінію електропередач. Знищено господарчу споруду.

На Миколаївщині, 5 січня, о 08:53 та 22:58 ворог завдавав артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Російські окупанти продовжують обстріли прикордонних населених пунктів Куп’янського, Харківського та Чугуївського районів області. Протягом минулої доби під вогнем ворожої артилерії та мінометів були: Куп’янськ, Вовчанськ, Дворічна, Огірцеве, Кислівка та інші населені пункти.

У Куп’янську пошкоджено будівлю цивільної промисловості. А у Дворічній Куп’янського району частково зруйновано ліцей. Там сталася масштабна пожежа, яку гасили протягом 3 годин.

За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, у Дворічній поранення отримав чоловік 75 років. Госпіталізований в стані середньої тяжкості.

5 січня о 8 годині ранку Чорнобаївку, що на Херсонщині знову обстріляли із Градів. Пошкоджено 24  житлові будинки, поранення отримали 2 людини. Снарядом пошкоджено водопровідну трубу, газові труби, лінії електропостачання.

Саме таке “перемир’я” насправді підготували рашисти на Різдвяні свята.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]