Барометр ЗМІ підрахували кількість вбитих мобілізованих росіян, без загиблих в Макіївці

ЗМІ підрахували кількість вбитих мобілізованих росіян, без загиблих в Макіївці

Просмотров: 459
6 Січня 2023, 10:07

Станом на 6 січня в Україні загинуло 539 мобілізованих росіян, не рахуючи тих, кого було вбито у Макіївці, дізналися волонтери разом зі ЗМІ.

Джерело: спільний підрахунок вбитих військових РФ російською службою “Бі-бі-сі”, виданням “Медіазона” і командою волонтерів

Дослівно: “На основі відкритих даних нам вдалося встановити імена 500 мобілізованих, які загинули в зоні бойових дій на території України, починаючи з жовтня. Ще 39 померли на території Росії – найчастіше, як стверджується, через проблеми з серцем, внаслідок нещасних випадків або через зловживання алкоголем”.

Деталі: Повідомляється, що кількість росіян, які помирають на пунктах збору для мобілізованих, продовжує зростати. За останні два тижні відомо про три випадки смерті в центрах підготовки мобілізованих на території Росії.

Однак реальні втрати серед мобілізованих можуть бути набагато вищими, оскільки в багатьох повідомленнях про солдатів, які загинули в Україні, починаючи з жовтня, не вказується їхній статус.

Як розповідають самі мобілізовані, їхні підрозділи продовжують зазнавати суттєвих втрат через низку причин. Серед них: інтенсивні й точні артилерійські обстріли з боку України, погана координація дій різних загонів російських військових, проблеми зі зв’язком і картами, а також недостатня підготовка.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]