Барометр “Різдвяне перемир’я” по-російськи: снаряд рф убив цілу родину на Херсонщині

“Різдвяне перемир’я” по-російськи: снаряд рф убив цілу родину на Херсонщині

Просмотров: 398
5 Січня 2023, 15:35

російські війська обстріляли місто Берислав Херсонської області, внаслідок влучання снаряда в житловий будинок загинув 12-річний хлопчик і його батьки.

Джерело: заступник голова Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram

Пряма мова: “Сьогодні в місті трагічні новини. Обстріл окупантів та внаслідок влучання снаряда у будинок загинула родина.

В цьому вся ницість і підлість росії. Вранці вони говорять про “різдвяне перемир’я”, а вже в обід вбивають всю сім’ю. Чим завинили чоловік, дружина та їх 12-річний син?

Тим, що вони просто українці? Люди готувалися зустріти Різдво разом, але цинічний удар росіян вбив їх у власному домі…”.

Деталі: Тимошенко висловив співчуття рідним і близьким. Голова ОВА Ярослав Янушкевич не повідомляє інших деталей. У своєму телеграм-каналі він лише перепостив повідомлення заступника голови ОП.

Нагадаємо: 5 січня глава “російської православної церкви” патріарх Кирил, який відкрито схвалив війну рф проти України, раптом заявив, що нібито закликає до “різдвяного перемир’я”.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]