Барометр рф вже використала 660 дронов-камікадзе і зараз очікує поставку нової партії, – ГУР

рф вже використала 660 дронов-камікадзе і зараз очікує поставку нової партії, – ГУР

Просмотров: 243
4 Січня 2023, 16:16

російська федерація використала близько 660 іранських «шахедів» із передбачених контрактом з Іраном 1750 одиниць. Тепер росія очікує нову партію дронів 250-300 штук.

Про це в інтерв’ю РБК-Україна повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький.

- Вони реально мають проблеми з арсеналом, у тому числі з безпілотниками. На сьогоднішній день вони використали приблизно 660 дронів «шахедів». За контрактом передбачено 1750. Потрібен час для їх доставки та підготовки. В останні дні вони використали велику кількість, а ці запаси необхідно поповнювати. За нашими даними, зараз у них буде чергова партія постачання. Скільки це буде – уточнюватимемо. Зазвичай раніше вони завозили партіями 250-300 штук. Подивимося, як буде цього разу, – наголосив Скибицький.

Коментуючи питання про запуск дронів роями, він підкреслив, що масований рій дронів спрямований на те, щоб прорвати нашу систему ППО та влучити по об’єктам. Якщо запускати невелику кількість – 5-10 – не буде такого ефекту.

Він додав, що росіяни використовують різні висоти та різні напрями для обходу протиповітряної оборони, а також змінюють райони запуску дронів.

– Нині вони запускають дрони з російського узбережжя Азовського моря, а до цього вони запускали із Криму. Можуть вибрати інший напрямок, на шляху якого у нас менше систем ППО. Вони намагатимуться прорватися до об'єктів, – повідомив представник розвідки.

Як відомо, противник найчастіше запускає іранські дрони-камікадзе у темний час доби вздовж русла Дніпра, бо там їх найважче виявити радіолокаційно.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]