Барометр Енергоатом відключив один із енергоблоків АЕС

Енергоатом відключив один із енергоблоків АЕС

Просмотров: 1612
3 Січня 2023, 17:19

Енергоатом виводить один із енергоблоків атомної електростанції у плановий капітальний ремонт. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Енергоатом відключив один із енергоблоків АЕС

“Сьогодні, 3 січня 2023 року, один із енергоблоків ДП ​​НАЕК Енергоатом для забезпечення ядерної та радіаційної безпеки за умовами ліцензії виводиться у плановий капітальний ремонт, який здійснюють раз на чотири роки”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що під час ремонту здійснюються повне вивантаження активної зони реактора, контроль цілісності корпусу реактора автоматичним маніпулятором, попереджувальний ремонт обладнання, вивезення відпрацьованого та завантаження свіжого ядерного палива.

Як заявили в Енергоатомі, найближчим часом в енергосистемі України працюватиме вісім енергоблоків атомних електростанцій, які розташовані на підконтрольній Україні території.

У компанії нагадали, що всі шість енергоблоків тимчасово окупованої Запорізької АЕС зупинено, їхнє включення блокується окупантами. ЗАЕС продовжує споживати електроенергію на власні потреби енергосистеми України.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]