Барометр Росіяни продовжують звозити свій персонал на окуповану ЗАЕС

Росіяни продовжують звозити свій персонал на окуповану ЗАЕС

Просмотров: 353
3 Січня 2023, 15:11

Росіяни продовжують звозити свій персонал на окуповану Запорізьку АЕС. Таким чином загарбники намагаються замінити український персонал, який відмовився співпрацювати з ними.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

Росіяни звозять свій персонал на захоплену Запорізьку атомну станцію замість тих, хто відмовляється працювати на окупантів.

Зокрема у січні на посаду заступника директора ЗАЕС з питань фізичного захисту та режиму планується призначити дмитра міняєва – заступника директора департаменту спеціальної безпеки АТ “Концерн “росенергоатом” (дочірня структура “росатому”).

У ЦНС нагадали, що раніше “росатом” почав впроваджувати власну моніторингову систему на ЗАЕС. Роботи на станції виконують російські фахівці з “Консіст-ОС”, яке входить до структури окупаційного енергетичного оператора.

Також у ЦНС додали, що окупанти змушують українських працівників ЗАЕС укладати договір з російським “росатомом”, але безрезультатно.

– Попри те, що росіяни поставили маріонеткове керівництво на станції, більшість не зрадили Україні, – резюмували у центрі спротиву.

Російські загарбники продовжують так звану “евакуацію” мирних жителів з тимчасово окупованих українських територій. Цього разу війська РФ вирішили депортувати жителів Енергодара (Запорізька область).

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]