Барометр “У нас не небо, а щит будується” — начальник Миколаївської ОВА пояснив, чому атаки росіян стають менш ефективними

“У нас не небо, а щит будується” — начальник Миколаївської ОВА пояснив, чому атаки росіян стають менш ефективними

Просмотров: 345
3 Січня 2023, 14:45

В Україні станом на третє січня працюють мобільні групи “мисливців” за російськими дронами-камікадзе та ракетами. Також іноземна підтримка посилює протиповітряну оборону країни. Ці чинники роблять атаки російських військ менш ефективними.

Про це начальник Миколаївської обласної військові адміністрації Віталій Кім розповів в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

Я вважаю, що кожна атака росіян стає менш ефективною, а кожен захист наш стає більш ефективним.

За словами Віталія Кіма, росіяни завдаватимуть масованих ударів по території України, як тільки в них буде можливість, але Сили оборони готові їх відбити.

“Наша протиповітряна оборона стає сильнішою, як сказав президент, у нас не небо, у нас щит будується. Мобільні групи по всій Україні полюють за цими “Шахідами” та ракетами. Додаткові системи ППО від іноземних партнерів показують себе дуже результативно, — сказав Віталій Кім.

Начальник ОВА зазначив, що українські військові станом на третє січня висунулися вперед на лінію річки Дніпра та інші напрямки. У Миколаєві не залишається військових цілей для враження російською армією.

“У Миколаєві військових шукати нічого, ні ракетами, ні обстрілами. У нас немає зараз тут воєнних цілей, які можна було б шукати. Тому все що летить зараз по Миколаєву, я розцінюю, як тероризм”, — говорить Кім.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]