Барометр На Кінбурнській косі зруйновано російську базу: опубліковано знімки з супутника

На Кінбурнській косі зруйновано російську базу: опубліковано знімки з супутника

Просмотров: 304
2 Січня 2023, 13:14

Війська Росії продовжують утримувати позиції на Кінбурнській косі – єдиній досі окупованій території Миколаївської області, відрізаній від материкової частини вузькою протокою. 

На Кінбурнській косі зруйновано російську базу: опубліковано знімки з супутника

Свіжі зображення Кінбурнської коси із супутника Planet Labs  оприлюднив  увечері 1 січня незалежний військовий оглядач Деф Мон (Def Mon) у Твіттері, пише СтопКор .

З цієї території вони обстрілюють Очаківський район. Однак і ЗСУ завдають нищівних ударів у відповідь – про це свідчать актуальні супутникові знімки місцевості.

Він також порівняв нові знімки з тими, що були зроблені навесні, коли російські війська окупували півострів та облаштували свої позиції.

” Супутникові знімки Кінбурнського півострова. Верхнє зображення зроблено вчора (31 грудня – ред.), і на ньому видно певні руйнування вздовж берега. Нижнє зображення є еталонним зображенням з квітня “, – йдеться у повідомленні.

На кадрах можна розглянути зруйновані будинки, які займали російські загарбники. Йдеться про ділянку на захід від села Покровське (Покровські хутори) та на північ від парку Римби.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]