Барометр Через координаційний штаб із полону звільнили 1456 військових

Через координаційний штаб із полону звільнили 1456 військових

Просмотров: 549
30 Грудня 2022, 16:45

Внаслідок роботи Координаційного штабу з полону держави-агресора було звільнено вже 1456 українських захисників. Про це УНН повідомили в Офісі Президента України.

Штаб було створено за дорученням Президента України Володимира Зеленського у березні цього року. Необхідність утворення структури була зумовлена ​​тим, що з початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну зростала кількість військовополонених у країні-агресорі, зазначили в ВП. Для організації якісної роботи Штабу було залучено чимало фахівців із силових структур та міністерств.

Як розповів голова ГУР МОУ Кирило Буданов, “в результаті роботи Координаційного штабу з полону держави-агресора було звільнено вже 1456 українських захисників”.

“Якщо воїн перебуває у полоні, то держава 24/7 займається його поверненням та інформує про це його сім’ю”, – зазначив керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак.

Швидкий кредит на картку з поганою кредитною історією, без довідок, без дзвінків і без фото.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]