Барометр «Які стосунки можуть бути з агресором, який убиває сусідів?» – президент Молдови про рф

«Які стосунки можуть бути з агресором, який убиває сусідів?» – президент Молдови про рф

Просмотров: 484
30 Грудня 2022, 15:54

Президент Молдови Майя Санду, відповідаючи на запитання, чи планує вона переговори з російською владою, відповіла, що їй нема чого обговорювати з державою-агресором.

Про це повідомляє NewsMaker.

Як заявила Санду, нинішній уряд Молдови хотів побудувати конструктивні відносини з росією, але війна в Україні та «вбивство сусідів» унеможливила це. Санду прокоментувала регулярні нападки російської влади.

Це погрози. На жаль, такими є інструменти росії: погрози, спроби залякування інших країн. Те, що ми бачимо в Україні, є дуже серйозним. Коли ми прийшли до влади, ми заявили, що хочемо конструктивних відносин із росією. Після того, як почалася ця війна, які стосунки можуть бути з агресором, з державою, яка вбиває своїх сусідів? – сказала президент.

На запитання, чи планує вона поїздки та зустрічі з російською владою, Санду відповіла: «Мені нема чого обговорювати з країною-агресором».

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]