Барометр Для Миколаївської області передали подарунки: 20 тонн мандаринів та 20 Starlink

Для Миколаївської області передали подарунки: 20 тонн мандаринів та 20 Starlink

Просмотров: 450
30 Грудня 2022, 13:56

У вівторок, 27 грудня, Міжнародний благодійний фонд «Ми з України» передав Миколаївській області 20 тонн мандаринів. Також для облаштування Пунктів незламності в регіоні було передано 20 Starlink.

Про це повідомляє Миколаївська обласна державна адміністрація.

Як повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, насамперед цитрусові доставлять нашим захисникам на фронт та розподілять серед медичних закладів.

«Мандарини справді смачні, сам скуштував. Дякую волонтерам за допомогу та підтримку наших військових та Миколаївської області», – сказав він.

Зі свого боку голова патронатної служби начальника Миколаївської ОВ Олександра Кукуруза повідомила, що велика кількість смаколиків вже поїхала в окопи в найгарячіші локації.

За її словами, днями велика партія надійде до лікарень, інтернатів та родин, яких прихистила Миколаївська область.

«До дитячої лікарні приїхали під час тривоги. Хворі дітки у бомбосховищі – це один із пунктів, за які росіяни мають бути покарані за всіма законами Всесвіту. З Україною в серці, з жагою до перемоги і не чекаємо дива, бо робимо його самі. 3 наступаючими святами!» – написала Олександра Кукурудза.

Додамо, що також мандарини було доставлено військовослужбовцям Національної гвардії України, Миколаївської обласної варти, Сил спеціальних операцій Збройних сил України, артилерійської бригади та працівникам Управління патрульної поліції у Миколаївській області.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]