Барометр В ОП відповіли, скільки потрібно часу для відновлення після атаки

В ОП відповіли, скільки потрібно часу для відновлення після атаки

Просмотров: 633
29 Грудня 2022, 18:48

Після сьогоднішньої масованої ракетної атаки на об’єкти енергетики роботи з відновлення потужності можуть зайняти не так багато часу. Насамперед не йдеться про тижні.

Про це повідомляє заступник голови ВП Кирило Тимошенко в ефірі телемарафону.

За його словами, під сьогоднішню атаку російські війська потрапили до кількох енергооб’єктів.

“Насамперед, “прильоти” є на Західній Україні і не тільки. Не будемо уточнювати локації, але через ці “прильоти” у нас є обмеження щодо потужностей енергопостачання. Насамперед – це великі обмеження у Львові та області, також у Одесі, де фактично зараз працює лише критична інфраструктура. Є обмеження у Київському регіоні та Харківському теж”, – розповів Тимошенко.

При цьому він дав втішний прогноз відновлення об’єктів енергетики після атаки.

“Наші енергетики працюють для того, щоб вже найближчим часом (і це не питання тижнів) відновити потужності, подати їх до тих регіонів, які я назвав. Сподіваюся, це вдасться зробити дуже швидко”, – заявив Тимошенко.

Щодо відновлення енергетики у столиці, щоб забезпечити потреби городян, то він прогнозує нормалізацію ситуації вже до завтрашнього дня.

“Якщо ми говоримо про Київ, то там працює не лише критична інфраструктура, а й є потужності, щоб давати електроенергію побутовим споживачам. У Києві зараз великих таких проблем немає, ситуація налагоджується і, сподіваємось, уже завтра буде ситуація хороша, скажімо так”, – підсумував Тимошенко.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]