Барометр На звільнених територіях чотирьох областей виявлено 1116 тіл загиблих

На звільнених територіях чотирьох областей виявлено 1116 тіл загиблих

Просмотров: 602
29 Грудня 2022, 17:05

З початку деокупаційних заходів у Миколаївській, Донецькій, Херсонській та Харківській областях поліція виявила 1116 тіл загиблих цивільних осіб.

Про це на брифінгу повідомив начальник департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції Олексій Сергєєв,  повідомляє  Укрінформ.Повідомляється, що серед виявлених 1116 загиблих – 31 дитина. Три тіла виявлено вчора, 28 грудня.

Сергєєв повідомив, що у деокупованих районах слідчі задокументували 5398 військових злочинів. Всього з початку повномасштабної війни поліція відкрила понад 53,7 тисячі кримінальних проваджень за фактами кримінальних правопорушень, скоєних військовослужбовцями РФ та колаборантами.

Найбільше виробництв – 42 тисячі – розпочато за статтею про порушення законів та звичаїв війни. За статтею про посягання на територіальну цілісність та недоторканність України порушено понад 9 тисяч справ.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]