Барометр Зеленський закликав до єдності, згадавши лижі, золоті хрести і “політичну партизанщину”

Зеленський закликав до єдності, згадавши лижі, золоті хрести і “політичну партизанщину”

Просмотров: 440
28 Грудня 2022, 17:42

Президент України Володимир Зеленський, виступаючи в Верховній Раді, закликав політиків і суспільство до єдності й запевнив, що “відкату” до старих часів не буде.

Джерело: Володимир Зеленський у щорічному посланні до Верховної Ради

Пряма мова: “Маємо берегти єдність попри будь-які особисті емоції та інтереси. Єдність – це те, що дозволяє нам зараз зміцнювати суспільство, зміцнювати нашу державу і змінювати негативні тенденції нашої багатовікової історії. Чим сильніше єдність – тим більшою і швидшою буде наша перемога.

В єдності маємо бути рівними. Ніхто на фронті не зрозуміє тих, хто маючи будь-яку політичну вагу чи владну позицію, буде намагатись повернутися до старого життя. До життя до 24-го лютого”.

Деталі: Зеленський додав, що якщо хтось спробує зіграти проти незалежності України – чи політичної, чи економічної, чи духовної незалежності, – держава буде відповідати “миттєво і жорстко”.

За його словами, “не існує в світі такого золота для хрестів чи будь-чого ще, яке могло би перекрити моральну іржу від звʼязків з державою-терористом”.

Пряма мова: “Якщо хтось з політичного класу України думає, ніби коли він спускається на лижах з гори, то цим мотивує солдатів підніматись з окопів і йти у наступ, – це ознака божевілля, і таких в політиці не буде.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]