Барометр Теруправління ДБР у Миколаєві конфіскувало майно росії та білорусі на понад 4 млрд грн

Теруправління ДБР у Миколаєві конфіскувало майно росії та білорусі на понад 4 млрд грн

Просмотров: 309
28 Грудня 2022, 13:50

Територіальне управління Державного бюро розслідувань у Миколаєві станом на 28 грудня виявило та передало в користування держави майно російської федерації, республіки білорусь та їхніх громадян на суму понад 4,3 млрд грн.

Про це повідомляє пресслужба відомства на Facebook-сторінці Теруправління ДБР у Миколаєві.

Серед конфіскованих російських об’єктів з 24 лютого, за інформацією ДБР, є нерухомість, судна, автомобілі, одяг, приладдя та устаткування, продукти тощо.

“Чотири об’єкти нерухомого майна, 11 морських суден, 292 залізничні вагони, десять автомобілів, 730 тисяч пар взуття, 57 тисяч одиниць одягу, 655 одиниць швейного устаткування, 12,3 тисячі тонни залізорудної продукції, 142 тисячі тонн добрив, 100 тонн сировини з пластику та деревини, 700 тисяч тонн приладдя та устаткування, 50 тонн будівельних матеріалів, 1260 тонн харчових продуктів, 780 тонн м’яса”, — йдеться в повідомленні.

Що відомо

  • На Миколаївщині обласна прокуратура розслідує справу щодо незаконного переміщення санкційних товарів через митний контроль. Йдеться про мінеральні добрива з республіки білорусь. У рамках розслідування слідчі ДБР вилучили товар та майно білоруської компанії на суму 20 млн доларів.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]