Барометр На Луганщині окупанти розпочали примусову російську паспортизацію дітей

На Луганщині окупанти розпочали примусову російську паспортизацію дітей

Просмотров: 183
28 Грудня 2022, 08:43

У Луганській області окупанти розпочали примусовий процес отримання дітьми громадянства рф, повідомили у Луганській ОВА у середу, 28 грудня, у Telegram.

– У кремлі поспішають примусово паспортизувати жителів окупованої Луганщини. Те, що вони не вважали за потрібне робити протягом восьми років, намагаються встигнути за кілька місяців, аби вселити в людей зневіру до Україні і, водночас, посилити власну пропаганду. Так, вже навіть набув чинності порядок подання заяви про визнання дитини, що мешкає на окупованій території та не досягла віку 14 років, громадянином рф. Для цього одному з батьків обов’язково потрібно мати паспорт рф, – повідомили в ОВА.

Там зауважують, що можна його і не отримувати та “одразу підпасти під скорочення на роботі або під відмову у соціальних виплатах”. Часу на роздуми окупанти не залишають, – вказали в ОВА.

В ОП зазначали, що російський паспорт сприймається в світі як “токсичний”, а отже намагання провести паспортизацію на окупованих територіях України повністю проваляться.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]