Барометр У Миколаєві відкрили виставку-аукціон народного мистецтва «Новорічна коляда»

У Миколаєві відкрили виставку-аукціон народного мистецтва «Новорічна коляда»

Просмотров: 275
26 Грудня 2022, 16:48

У понеділок, 26 грудня, у Миколаївському обласному центрі народної творчості та культурно-освітньої роботи відбулося відкриття обласної виставки-аукціону «Новорічна коляда».

Про це повідомляє кореспондент « Новостей-N » з місця події.

У приміщенні культурно-творчої локації «Етносвітлиця» було представлено понад 250 оригінальних виробів 30 талановитих майстрів міста Миколаєва та Миколаївської області.

На виставці було представлено ялинкові іграшки та ялинку незламності, брелоки з українською символікою, різдвяні віночки, національні українські обереги, посуд, вироби із соломи, українські рушники, інтер’єрні новорічні ляльки, витинанки, жіночі прикраси, солодкі сувеніри.
Не оминули і символи наступного року кота та кролика. Увагу публіки привернули й виконані в оригінальній техніці ляльки – гноми, сніговики та родина гусей. Інтер’єр був прикрашений витинанками, в яких гармонійно поєднувалися сучасна символіка та традиційні вірування українців.

Перед відкриттям виставки директор обласного центру Наталія Баштова зазначила:

«Сьогодні ми зібралися тут тому, що саме напередодні новорічних свят хотілося, щоб люди могли надихнути себе на новорічний настрій, купити якісь подарунки своїм рідним, колегам і тим самим підтримати наших майстрів та воїнів ЗСУ».

Після офіційного відкриття, кожен із присутніх міг купити роботу, що сподобалася, тим самим зробивши свій внесок у перемогу України та українського народу.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]