Барометр На Миколаївщині піротехніки обстежили понад тисячу гектарів території та виявили 6 842 боєприпаси

На Миколаївщині піротехніки обстежили понад тисячу гектарів території та виявили 6 842 боєприпаси

Просмотров: 326
23 Грудня 2022, 13:30

За час повномасштабного вторгнення військ рф в Україну на Миколаївщині обстежено 1 008,1 гектара території.

Станом на 23 грудня виявлено 6 842 боєприпаси. Працювали піротехніки Миколаївщини, а також розрахунки із Київської, Черкаської, Кіровоградської областей, 3-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.Про це повідомляє пресслужба надзвичайників.

22 грудня один з піротехнічних розрахунків працював у селі Благодатне Миколаївського району.

За день саперами ДСНС виявлено три вибухонебезпечні предмети, серед яких дві підствольні гранати та одна мінометна міна. Через неможливість транспортування, боєприпаси знищили шляхом контрольованого підриву.

Протягом доби загалом відпрацьовано 19 заявок, для виконання робіт по області залучались десять піротехнічних розрахунків — це 51 піротехнік, медичне супроводження здійснювали два сапери-фельдшери відділення піротехнічних робіт.

Що відомо

Від початку вторгнення військ російської федерації на територію України рятувальникам довелося переформувати свою роботу, навчитися працювати в умовах війни. Найважчими були перші два тижні, тому що на спецлінію надходила велика кількість звернень і треба було правильно розставляти пріоритети реагування. Про це кореспондентам Суспільного розповіла речниця головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Миколаївській області Ілляна Пацюк.

Читайте только лучшее: подпишитесь на Telegram-канал "Барометр".

© 2013-2022 інформаційний сайт "Барометр"
E-mail: [email protected]
Продукція сайту Барометр є його власністю. Публікація та використання матеріалів дозволено лише за наявності активного гіперпосилання на джерело.

Редакція сайту може не розділяти думку автора та не несе відповідальності за авторські матеріали.

© 2013-2022 сайт "Барометр".
E-mail: [email protected]